Суспільство
20 липня 2020
Українська поліція підібрала пісні для чемних водіїв
Патрульна поліція створила плейлист з 40 композицій для безпечного водіння.
news-image

Патрульна поліція створила плейлист з 40 композицій для безпечного водіння. У списку — треки Billie Eilish, Massive Attack, Gorillaz, Drake, Onuka, Один в каное, Бумбокс, Сергія Бабкіна та інші.

Про це пише БЖ.

З 1-го червня в Україні запрацювала система відеофіксації дорожнього руху. Уже за першу добу вона зареєструвала 57 880 випадків перевищення швидкості. Музична підбірка на YouTube Music від патрульної поліції допоможе водіям дотримуватися правил дорожного руху підсвідомо”, — відзначають у патрульній поліції.

Треки можна послухати в в YouTube Music.

Також зазначається, що треки підбирали на основі дослідження International Journal of Environmental Research and Public Health. У цьому дослідженні сказано, що музика, темп якої не перевищує 100 ударів на хвилину, позитивно впливає на стиль їзди.

Нагадаємо, українець створив унікальний музичний інструмент. Українець має намір налагодити серійне виробництво та вже подав заявку на патент.

До речі, багато хто любить працювати під музику. Особливо це стало актуальним з відходом багатьох на віддалену роботу. Музика може надихати і налаштовувати на робочий лад. Саме тому ми підкажемо тобі, яку музику варто вибрати для створення робочої атмосфери.

Як стало відомо, Zoom став стандартом для онлайн-спілкування під час пандемії, але компанія виявила, що багатьом співробітникам все ще важко налаштувати обладнання та програмне забезпечення для ефективного проведення зібрань. Рішення компанії - універсальний комунікаційний пристрій з програмним забезпеченням Zoom, готове до використання з простим сенсорним інтерфейсом.

Читайте також:Водоспади України, які варто відвідати (інфографіка)