Заснований українцями сервіс Rentberry зібрав $ 4,5 млн, аби звільнити користувачів від послуг ріелторів
Наразі Rentberry – це платформа для довготермінової оренди житла, яку заснували українці.
news-image
Сьогодні по всьому світу сервісом уже користуються 292 тисячі користувачів щомісяця.

Український стартап Rentberry зібрав  $ 4,5 мільйонів інвестицій, аби повністю усунути з процесу оренди житла ріелторів. Про це повідомляє видання AIN.ua.

Із загальної суми $ 2,3 мільйони вдалось зібрати за допомогою інструменту WeFunder, де інвесторами можуть стати всі охочі користувачі. Їх привабила ідея Rentberry запустити за ці гроші VR-інструмент, що нібито може повністю усунути ріелторів та інших посередників із процесу оренди.

Наразі Rentberry – це платформа для довготермінової оренди житла, яку заснували українці Олексій Любинський, Лілія Остапчук, Олександр Котовсков та Денис Голубовський. Сьогодні їхній сервіс переніс майже весь процес оренди онлайн: на платформі переглядають квартиру, підписують необхідні домовленості, й там же сплачують щомісячні платежі. Користувачі також можуть пропонувати свою ціну за квартиру, що може перетворити весь процес оренди на аукціон.

Розробка продукту ведеться з київського офісу. Спочатку Rentberry з’явився на ринку США, але набрав обороти і тепер, за словами розробників, доступний у 40 країнах. Станом на 2019 рік на платформі зареєстрували 6 мільйонів об’єктів нерухомості по всьому світу, а сьогодні послугами Rentberry користуються 292 тисячі користувачів щомісяця.

Зазначимо, що у червні також заснований українцями додаток Fantasy Match, який займається сексуальною просвітою та покращенням інтимних стосунків, став найбільш популярним серед подібних додатків у американському App Store.

Раніше повідомляли, що в Україні здати приміщення в оренду чи купити нерухомість можна буде лише за посередництва ріелторів.

Також повідомляли, що команда інфопростору «Є!» проаналізувала топ-10 найбагатших народних обранців (за даними декларацій за 2019 рік), які, незважаючи на свої доходи, не посоромилися взяти компенсацію за житло (дані за травень).

Читайте також:Ціни на оренду нерухомості впали втричі