Суспільство
5 липня 2020
Меню для печінки: які продукти варто додати в раціон
Ці продукти очищають організм від токсинів
news-image

Печінка - важливий орган у нашому організмі, який служить природним фільтром. Від її роботи залежить безліч процесів, тому печінку потрібно берегти. Очистити її від шлаків, токсинів та інших речовин, а також нормалізувати роботу органу допомагають певні продукти харчування. Про це повідомляє видання "Країна здоров'я", пише «Є!».

Дієтолог Оксана Скиталінська радить додавати в свій раціон більше зелених овочів: всі види капусти, руколу, редьку, спаржу та інші продукти. Вони стимулюють роботу печінки, виводячи з неї токсини і шкідливі речовини. Ці продукти підвищують ресурс здоров'я, а також дозволяють всім іншим клітинам працювати в спокійному режимі, а не на межі виснаження.

Експерт додала, що корисні для печінки також ягоди, тому що вони містять багато вітамінів і унікальних речовин - поліфенолів, які уповільнюють процеси старіння організму і захищають його від серйозних хвороб.

Крім цього, щоб організм працював, як годинник важливо дотримуватись правильного режиму харчування. Відмовтеся від прийому їжі перед сном, тоді ваш нічний відпочинок пройде легко і спокійно.

Також читайте: Названо найшкідливіший молочний напій для дітей

Читайте також:Як підтримати своє здоров'я під час карантину