Політика
1 липня 2020
Хакери зламали сайт Шарія та опублікували на ньому фейкове вибачення перед Нацкорпусом
Зараз ведуться роботи по відновленню сайту.
news-image

Сайт sharij.net зламали, на ньому опубліковано фейкове "вибачення Шарія перед Національним корпусом за хвилю вуличного насильства". Про це повідомлено на Телеграм-каналі Шарія. 

До чого тільки не додумаються, то чи в ОПУ, то чи в "патріотичної" середовищі", - сказано в повідомленні.

Наводимо слова заяви повністю:

Останні події навколо нашої партії внесли серйозний резонанс в політичне життя України.

Про «Партію Шарія» заговорили навіть ті, хто раніше не знав про наше існування. Але така популярність дуже дорого обходиться кожному з нас. Неможливо жити і, тим більше, розвивати щось, перебуваючи під жорстким тиском і в постійній атмосфері страху. Змушений визнати: те, що я залишив своїх соратників один на один з українськими патріотами, було моєю помилкою. Ця помилка вже привела до десятків постраждалих. Далі так тривати не може. Хочу попросити вибачення, в першу чергу, у Національного Корпусу.

Я був не правий.

Прошу припинити переслідування моїх прихильників, так як у всьому, що сталося винен я, а не вони. Також хочу вибачитися перед членами «Партії Шарія», здоров'я і життя яких опинилися в небезпеці через мої дії. Змушений визнати, що мої слова і вчинки стали причиною вуличного насильства, в яке занурилася Україна після 17 червня.

Я загрався. Мої слова про «контроль над вулицею» були неприпустимі і необачні. Цей текст спеціально публікується на нашому партійному ресурсі sharij.net, і я прошу, щоб мої слова були прийняті, як офіційна заява Голови партії. Вірю, що все ще можна виправити.

Анатолій Шарій.

Раніше повідомляли, що Шарія викликають як свідка на допит у справі про відмивання коштів.

Читайте також:Сайт Work.ua заборонив розміщення вакансій партії Шарія