Дороги до курортів ремонтують 200 одиниць техніки (ФОТО)
Наголошується, що компанія працює без вихідних у режимі 24/7.
news-image

В Україні активно триває ремонт дороги до Азовського моря – а саме понад 60-кілометрової ділянки траси Н-30 «Василівка-Бердянськ»

Про це повідомили у пресслужбі будівельної компанії Автомагістраль-південь у Фейсбуці.

Наголошується, що компанія працює без вихідних у режимі 24/7.

На об’єкті задіяно близько 300 працівників та 200 одиниць дорожньої техніки. Ремонтні роботи виконуємо на кількох ділянках одночасно.

Що зроблено?

На ділянці км 32+010 – км 55+082 вже завершено роботи з влаштування верхнього шару із ЩМА-20. Виконуємо укріплення узбіч на відновленій ділянці дороги.

На ділянці км 55+082 – км 89+526 відфрезерували зношене покриття та регенерували посилену основу із суміші фрезерованого матеріалу та ЩПС, обробленої комплексним в’яжучим (СФОВ). Влаштування вирівнюючого шару із крупнозернистої щільної асфальтобетонної суміші на модифікованому бітумі виконали на відрізку дороги у 17 км. Верхній шар зі ЩМА-20 влаштовано на ділянці основного проїзду завдовжки 12 км. Паралельно проводимо облаштування узбіч.

На ділянці км 89+526 – км 112+026 завершено влаштування двох шарів асфальтобетону по основному проїзду, виконуємо влаштування з’їздів, примикань, пішохідних доріжок та узбіч.

Повідомляється, що оскільки робітники працюють у дві зміни, то для безпеки робіт темної пори доби будівельну техніку оснащено додатковим освітленням.

Проведення робіт без зупинок дозволяє завершити відновлення ділянки траси Н-30 раніше запланованого терміну.

Так само безперервно працюють і мобільний асфальтобетонний завод MARINI XPRESS 2500 на виробничій базі в селі Новополтавка Чернігівського району Запорізької області та змішувальна установка MARINI сoldFALT400 у місті Токмак, продукцію яких постачаємо на ділянки ремонту.

Рух автотранспорту організовано однією половиною проїзної частини у реверсному режимі.

Нагадаємо, в Україні скоро почнуть будувати «розумні дороги».

Як ми повідомляли раніше, у Вінниці облаштували найбільший в місті спорткомплекс для вуличної гімнастики.

Читайте також:«Укравтодор» відкрив першу дорогу програми «Велике будівництво»