Політика
30 червня 2020
Нардепка Третьякова зробила ще одну скандальну заяву
У новому оприлюдненому уривку відео Третьякова підняла тему необхідності прибрати деякі пільги, щоб люди ними не зловживали.
news-image

Народний депутат від парламентської фракції «Слуга народу», голова парламентського комітету з питань соцполітики і захисту прав ветеранів Галина Третьякова, яка прославилася закликом стерилізувати безробітних, зробила ще одну гучну заяву. Відповідне відео опубліковане на Facebook-сторінці міжнародного громадського об'єднання учасників бойових дій «Незламні».

За її словами, родичі зниклих безвісти на Донбасі українців не повідомляють про їхню смерть офіційно, щоб отримувати великі виплати.

У новому оприлюдненому уривку відео Третьякова підняла тему необхідності прибрати деякі пільги, щоб люди ними не зловживали. Як приклад зловживань вона назвала родичів безвісти зниклих українців під час війни на Донбасі.

У нас є зниклі безвісти, і ми точно знаємо, що хлопець або дівчина загинули, що їх розстріляли, але просто ми ще не добралися до місць поховання. Відповідно і батьки, і родичі знають, що вони загинули, але вони не хочуть констатувати смерть своїх родичів навіть якщо минув час і є судові рішення щодо загибелі людини. Родичі не хочуть, тому що вони за це отримують гроші і великі – до 20-30 тисяч гривень на місяць за ту людину, яка зникла безвісти», – заявила Третьякова.

Потім вона занурилася в моралізаторство, посваривши утриманців і заодно СРСР.

Цей економічний сенс морально розбещує людину. Ідеологія: якщо я щось отримую від держави, то я фактично сідаю на шию тому, хто платить податки, тому, хто поруч зі мною, мій побратим ... якщо я отримую якусь пільгу, я у них відібрала – ця ідеологія чомусь відсутня в українському суспільстві. я вважаю, що це спадок від Союзу: все тут моє, все ми тут поділили в Радянському Союзі, йдемо до комунізму», – сказала нардеп.
 

Також ми писали про перший підсумок прес-конференції президента від політичного аналітика Максима Куляєва.

Читайте також:В Україні запропонували звільнити від податків гральні заклади

«Слуга народу»-собачник Брагар втрапив у нові скандали