Apple Watch тепер слідкуватиме за тим, як ви миєте руки
Компанія Apple представила оновлення для операційної системи watchOS 7, на якій працює годинник Apple Watch
news-image

Як відзначають в компанії, в ній будуть розширені можливості персоналізації і додані нові корисні функції для тих, хто стежить за своїм здоров'ям і фізичною активністю, пише «Є!»  з посиланням на ukrrain.            

Так, власники Apple Watch зможуть ділитися власноруч складеними циферблатами та знаходити готові варіанти оформлення. Відстеження сну, автоматичне розпізнавання миття рук, додаткові види тренувань (включаючи танцювальну) і нова функція для захисту слуху допоможуть забезпечити гарне самопочуття. У Картах з'явиться навігація для велосипедистів, а Siri навчиться переводити з різних мов прямо у вас на зап'ясті.

Найцікавіша функція оновлення - Apple Watch тепер розуміють, коли ви миєте руки і показують, як довго це ще потрібно робити. Запуск функції викликаний коронавірусом і тим, що миття рук - одне з головних побажань всіх лікарів для протидії поширення вірусу. Тепер співати пісеньки не потрібно, достатньо подивитися на екран Apple Watch.

Також компанія запустила додаток Sleep, який буде відстежувати якість сну і стежити за тим, щоб вона поліпшувалася. А для занять спортом власники годинників зможуть використовувати додаток Fitness. 

Читайте також: У США відеогру вперше офіційно прирівняли до ліків.

Читайте також:В Україні презентували освітній серіал «Цифрові гроші»