Резонанс
24 червня 2020
Нардеп від “Слуги народу” зробила скандальну заяву про дітей “дуже низької якості”
“У малозабезпечених народжуються діти “дуже низької якості”, таких кастрували”
news-image

Нардеп від “Слуги народу” та очільниця Комітету ВРУ з питань соціальної політики Галина Третьякова заявила, що у сім’ях, які потребують матеріальної допомоги, народжуються діти “дуже низької якості”, пише «Є!» .

Після цього у Раді Федерації профспілок зажадали відставки Третьякової.

Відповідну вимогу висловили у відкритому листі до голови ВРУ, опублікованому на сайті Федерації професійних спілок України.

Комісія обурилася роликом, на якому Третьякова роздумує про те, чи варто виплачувати безробітним соціальну допомогу, назвавши її позицію антисоціальною та антигуманною.

На відео депутат, зокрема, заявила, що в сім’ях, які потребують матеріальної допомоги, народжуються діти “дуже низької якості”. За її словами, у результаті “такі” діти “теж сідають на державні гроші”.

Також обраниця заявила про “досвід” Великої Британії та Лі Куан Ю в Сінгапурі, які нібито кастрували жінок, які є безробітними.

Велика Британія дуже жорстока до тих, хто не працює. У них навіть колись був заступник міністра соцполітики, який сказав, що той, хто хоче отримати соціальну допомогу, повинен бути стерилізований”, – заявила Третьякова, зазначивши, що подібна ситуація була в Сінгапурі.

“Слуга народу” наголосила, що такими садистськими методами влади інших держав “викорчовували в нації елементи, які не є захисниками і годувальниками”.

Нагадаємо, восени минулого року в інтерв’ю одному зі ЗМІ Третьякова заявила, що потрібно скасувати пільги і соціальні виплати учасникам бойових дій, які служили за контрактом, адже на службу вони пішли добровільно. Після цього запустили флешмоб #ВибачтеЩоНеЗдохли.

Читайте також: Сьогодні Зеленському не довіряють 50% громадян, - результати соцопитування.