Події
23 червня 2020
Вибух будинку на Позняках: дівчина, яка втратила родину, в останній момент встигла вискочити на сходи (фото)
Нині Настя живе у подруги і відновлює документи.
news-image

Родина 18-річної Насті Недашковської, яка одна з усієї родини вижила під час вибуху газу у Києві на Позняках, жила на шостому поверсі, а вибух стався на сьомому. Про це розповідають друзі та близькі дівчини, які активно допомагають постраждалій, повідомляє tsn. 

Настя спілкуватись про трагедію не готова, вона зараз живе у подруги. Розповідь про деталі трагедії, зокрема, публікують в групі допомоги дівчині, яку організували близькі.

Вибух стався на сьомому поверсі, коли стався вибух, вся її сім'я була в квартирі: сама Настя перебувала у ванній, мама була на кухні, тато і брат в різних кімнатах. Насті на голову почала кришитися стеля, потім вона почала падати, вона почула крик мами, але вона не змогла пройти до неї, одразу побігла на сходи, мешканці кажуть, що вони чітко бачили, як газ йшов прямим потоком, утворилися завали.

Вона встигла вибігти з ванної, але залишилася без одягу і будь-яких особистих речей, телефон так само залишився там. У неї багато подряпин, рана на грудях, і рани на ногах, особливо серйозних травм та переломів, дякувати Богу, немає", - діляться близькі постраждалої.

У своєму фотоблозі дівчина опублікувала фото з найдорожчими людьми, життя яких забрала трагедія. І підписала світлини короткими фразами: "Дякую за все, мамо", "Дякую за все, тату", "Спочивай з миром. Ти назавжди залишишся найкращим братом".

Про Настю розповідають, що вона гарно вчилась у школі – закінчила гімназію з поглибленим вивченням англійської мови і поступила минулої осені на перший курс до Національного інституту харчових технологій. Батько працював машиністом на "Укрзалізниці", брат був кухарем в елітному столичному закладі, мали кішку та папугу. Птаха працівники ДСНС змогли врятувати.

Дівчині нині доводиться починати життя з нуля. Їй допомагають родичі, хрещені, друзі, батьки колишніх однокласників взялись за створення фонду допомоги Насті. 

Нагадаємо, обвал у 10-поверхівці стався у неділю. Чотири поверхи в одному під'їзді зруйновані вщент. Дістали тіла п'ятьох загиблих. Троє з них - родина Насті Недашковської. 

Читайте також:Вибух будинку в Києві: силовики розглядають дві версії інциденту