Київ
23 червня 2020
У Києві відновлюють прогулянкові теплоходи
Київський суднобудівний-судноремонтний завод активно відновлює прогулянкові теплоходи.
news-image

Київський суднобудівний-судноремонтний завод активно відновлює прогулянкові теплоходи. Про це повідомили у пресслужбі компанії у Фейсбуці.

Після оперативно проведеного докового огляду, а саме: очищення, ремонту гвинто-кермового комплексу та дефектування корпусу судна, на воду було спущено теплохід «RIVEREST-4».

Водночас, було виконано підйом іншого плавзасобу – теплоходу «RIVEREST-1» для планового чергового огляду.

Також ми повідомляли, що для пасажирських перевезень між Запорізькою та Дніпропетровською областями буде запущено катер "Азов'я". У вихідні річковий транспорт курсуватиме три рази на день. Так, катер відправлятиметься з пристані у Кам'янці-Дніпровській до порту в Нікополі та назад у період відсутності паромної переправи.

Нагадаємо, держпідприємство “Одеський припортовий завод” уперше за останні 5 років відвантажило на експорт рекордну кількість хімічної продукції, зокрема, аміаку: в травні 2020 року – 273 тис. тонн, з початку року – 1 млн. 213 тис. тонн. Також в червні 2020 року на зовнішній ринок відвантажено 99,3 тис. тонн, з початку року – 402,4 тис. тонн.  За останні декілька років – це найбільший обсяг перевалки продукції.

До речі, експерт розповів про нові правила турпоїздок. Тепер при здійсненні поїздок необхідно дотримуватися санітарних норм і протоколів, які рекомендувала всім країнам Всесвітня організація охорони здоров'я.

Читайте також:Віктор Ляшко розповів, де можна не носити маску