Світ
18 червня 2020
Єгипет з 1 липня прийме туристів з України: відкриті продажі турів
В Єгипті відкриють тільки готелі зі спеціальними сертифікатами, що дозволяють приймати туристів під час епідемії коронавірусу
news-image

У липні українці зможуть вирушити на відпочинок до Єгипту: у країні відкриють готелі, які отримали Hygiene Safe Certificate. Про це йдеться на сторінці туристичної компанії Join Up, пише «Є!».

Так, повідомляється про старт продажу пакетних турів до Єгипту з вильотом починаючи з 1 липня. Йдеться про єгипетські курорти Хургада та Шарм-ель-Шейх. Зазначається, що відновлять роботу тільки готелі із необхідними сертифікатами: Hygiene Safe Certificate підтверджує дотримання оновлених протоколів безпеки під час пандемії коронавірусу.

Крім того, Єгипет вирішив заохотити іноземців до подорожей та скасував сплату за туристичні візи до 31 жовтня. Це стосується і мандрівників з України, які прибуватимуть прямими чартерними рейсами.

Для в'їзду туристам знадобиться звичайний поліс медичного страхування, а от ПЛР-тестування робити не обов’язково. Також відомо, що у випадку захворювання на Covid-19 в Єгипті мандрівнику компенсують витрати на лікування. Тож, одужавши, людині треба буде сплатити лише за трансфер і зворотній квиток.

Читайте також:Ілон Маск шукає інженерів, які побудують плавучі космодроми для місій на Місяць і Марс