Події
9 червня 2020
Російський актор Єфремов влаштував п'яну ДТП у центрі Москви
9 червня стало відомо про смерть Сергія Захарова – ще одного учасника аварії.
news-image

У Москві поблизу Смоленської площі 8 червня трапилася ДТП за участю одразу кількох автомобілів. Як розповіли потерпілі в аварії, а також її свідки, влаштував усе відомий актор Михайло Єфремов, який п'яним виїхав на зустрічну смугу.

Відео з місця аварії вже потрапили у соціальні мережі та ютуб.

 На них автори розповідають про деталі аварії, а також її учасників. На кадрах чітко помітно, що актор Єфремов там теж є. У нього вкрай дивна поведінка, наче він не розуміє, що з ним відбувається.

ДТП у Москві за участю Михайла Єфремова: дивіться відео

 
 На одному з відео помітно, що постраждалий в аварії чоловік не може самостійно покинути авто. Він увесь у крові чекав всередині, поки його не деблокували рятувальники.

Опублікували у мережі й ще одне відео, на якому видно сам момент аварії. Там чітко помітно, що авто Єфремова банально не збиралося повертати на повороті, вилетіло на зустрічну й влетіло в інший автомобіль.

Постраждалий – 57-річний росіянин Сергій Захаров. Його у вкрай важкому стані відвезли в реанімацію. За здоров'я чоловіка боролися медики. 

Водій фургона в отримав шок третього ступеня, відкритий перелом стегна, перелом ребер і закриту черепно-мозкову травму. Врятувати його життя медикам не вдалося, як пише ВВС.

Російському актору Михайлу Єфремову, що став учасником смертельної аварії в центрі Москви 8 червня, може загрожувати 12 років в’язниці. Справу проти нього перекваліфікували на більш важку статтю, що передбачає до 12 років колонії.

Річ у тім, що за кермом свого авто Єфремов перебував у стані важкого алкогольного сп’яніння. Під час експертизи в його крові виявили 2,1 проміле алкоголю. Про це інформує телеграм-канал Baza.

 Окрім того, 9 червня стало відомо про смерть Сергія Захарова – ще одного учасника аварії. Це – водій фургону, якого від удару затиснуло в кабіні власного авто. Чоловіка реанімували, цілу ніч від нього не відходили медики, однак вже вранці він помер.

Російський актор Михайло Єфремов влаштував ДТП: дивіться відео

 

Він популярний у Росії актор театру й кіно. Має звання заслуженого артиста Росії. Він сам родом з Москви, де народився ще 53 роки тому.

Михайло Єфремов відомий тим, що він був ведучим проєкту "Жди меня", а також знявся у понад сотні російських фільмів і серіалів.

Раніше повідомляли, що водій авто Toyota Land Cruiser пішов на обгін зустрічною смугою і скоїв лобове зіткнення з ВАЗ 21114.

Також зазначимо, що міст разом з фурою, яка проїжджала по ньому, впав на Дніпропетровщині.

Читайте також:Порушників ПДР в Україні будуть знімати на відео: все про нову систему