Політика
5 червня 2020
«Всупереч карантину»: в мережі жартують із фото Зеленського в кав’ярні під час поїздки до Хмельницького
Крута кава у Хмельницькому! Ароматна і смачна!
news-image
Багато користувачів помітили, що майже всі люди на фото зі сторінки Офісу президента (і навіть головний санітарний лікар країни) – без масок. До того ж, вони знаходяться всередині кафе всупереч запровадженим Урядом правилам карантинних обмежень.

Ввечері у середу, 3 червня, на Facebook-сторінці Офісу президента України з’явилося фото президента Володимира Зеленського разом з главою свого офісу Андрієм Єрмаком і головним санітарним лікарем України Віктором Ляшко  - вони відвідали кафе в Хмельницькому.

Крута кава у Хмельницькому! Ароматна і смачна! Перші кафе виходять з карантину, оговтуємося потихеньку від коронавірусної епідемії», – зауважив Володимир Зеленський», - йдеться на сторінці.

Але багато користувачів помітили, що майже всі на фото (і навіть головний санітарний лікар країни) – без масок. Також – що вони знаходяться всередині кафе всупереч правилам карантинних обмежень. Адже Уряд України забороняє діяльність з надання послуг громадського харчування в приміщеннях до 5 червня.

Зараз дозволено працювати тільки літнім майданчикам, в тому числі - під тентами. При цьому за одним столом у закладі дозволяється знаходитися не більше ніж чотирьом відвідувачам одночасно.

Але разом із президентом за одним столиком знаходилися ще п'ять чоловік, у тому числі перший заступник голови Офісу президента Сергій Трофимов, голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет і міський голова Хмельницького Олександр Симчишин.

Фото стало приводом для жартів у мережі. 

 

Раніше мережа вибухнула мемами та фотожабами на флешмоб слуг в Раді у футболках «маю право на помилку».

Раніше писали: «Мізки свої продай!» Героїня «собачого скандалу» звернулася до Брагаря.

Читайте також:З'явився додаток, в якому користувача постійно хвалять: усе тому, що там немає живих людей