Суспільство
3 червня 2020
Закарпаття придбає 16 шкільних автобусів за 29 мільйонів гривень
В Україні автобуси малого класу в модифікації “шкільний” випускають майже всі виробники цієї техніки — корпорації “Еталон”, “Богдан”, “УкрАВТО”, АТ “Черкаський автобус”.
news-image

Департамент освіти і науки Закарпатської обласної державної адміністрації 2 червня оголосив тендер на придбання 16 одиниць шкільних автобусів на очікувану суму у 29,3 мільйона гривень. Про це пише Промисловий Портал.

Згідно з оголошенням на порталі ProZorro, кінцевий термін подання тендерних пропозицій – 2 липня 2020 року, аукціон намічений на 7 серпня. За умовами тендеру, автобуси повинні бути поставлені до 20 серпня поточного року. Передбачена післяоплата протягом 10 банківських днів.

Автобуси повинні бути випущені не раніше 2019 року, відповідати еконормам не нижче Євро-5, мати не менше 27 сидячих місць для школярів і не більше трьох для супроводжуючих осіб. При цьому вимога пристосованості автобуса для перевезення школярів з обмеженими потребами в пересуванні відсутня. В умовах також відсутні вимоги до розмірів автобуса.

Відзначається, що в Україні автобуси малого класу в модифікації “шкільний” випускають майже всі виробники цієї техніки — корпорації “Еталон”, “Богдан”, “УкрАВТО”, АТ “Черкаський автобус”.

Нагадаємо, на другий день роботи камер на дорогах порушення зменшилися на 40%. Порушників поменшало.

До речі, на Волині до нового навчального року завершать будівництво школи. Наступний навчальний рік розпочнеться у новій школі для 450-ти учнів.

Як ми писали, садочки і школи Кабмін хоче підготувати до 1 вересня попри карантин. Кабінет міністрів планує попри карантин підготувати дитячі садочки і школи до експлуатації з 1 вересня, а також відремонтувати приймальні відділення 210 "опорних" лікарень.

Стало відомо, що YouTube проведе онлайн-випускний для школярів, які залишаться вдома через пандемію. Запросили Леді Гагу та Мішель Обаму. YouTube 6 червня проведе онлайн-випускний для школярів і студентів, які вимушені залишатися вдома через пандемію коронавірусу.

Читайте також:Уже працюють 73% ресторанів