Події
2 червня 2020
Дорожні камери зафіксували перший антирекорд перевищення швидкості - 208 км/год
Порушник проїхав повз камеру на трасі Київ-Чоп зі швидкістю 208 км/год, що майже на 130 км/год перевищує дозволений швидкісний режим.
news-image

Автомобіль Mersedes S-класу встановив антирекорд з перевищення швидкості у перший день роботи системи фотовідеофіксації порушень Правил дорожнього руху в Києві.  

Як повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, порушник проїхав повз камеру на трасі Київ-Чоп зі швидкістю 208 км/год, що майже на 130 км/год перевищує дозволений швидкісний режим. Порушення зафіксовано о 11:47.

Власник цього Mersedes обов'язково отримає «листа щастя». І нехай цей штраф невеликий, щодо його доходів і вартості авто (в разі перевищення швидкості більш ніж на 50 км/год, штраф становить - 510 грн), але можливо він змусить його задуматися і більше не їздити з такою дикою швидкістю дорогами загального користування», - написав він у Facebook.

Нагадаємо, з 1 червня запрацювала система автоматичної фотовідеофіксації порушень ПДР. Камери встановлені на дорогах Києва і Київської області в місцях концентрації ДТП з тяжкими наслідками.

Першим порушником, викритим камерою автофіксації, став водій Audi Q7 в Києві.

За перші 17 годин роботи зареєстрували понад 35 тисяч перевищень швидкості в Києві.

Раніше повідомляли де саме в Україні запрацюють перші камери – карта.

Нагадаємо, в Україні почав діяти закон 566-IX, який передбачає скасування штрафних балів за порушення правил дорожнього руху, зафіксованих в автоматичному режимі.

Читайте також:Штрафи та неможливість працевлаштування: в Україні з'являться нові правила військової служби